Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Thursday, April 16, 2009

Tournament Paintball untuk beginners

Td ada brother dari tasik idaman call aku...ringkasnya begini lah...


Title: Kejohanan Paintball untuk beginners
Tarikh: 25 - 26 April 2009
Yuran : RM 250 (7 orang = RM 35)1 team dpt 2000 pallets
Pendaftaran : Sebelum 20 April
Format : Liga (sekurang2nya 3 games utk pusingan 1)
: 5 pemain dan 2 simpanan
Latihan : RM 60 (500 pallets) - utk team yang telah mendaftar sahaja.

p/s: Aku berminat.. mmg skrg ni aku tau masing2 tgh terdesak.. then aku pn tgh sengkek.. so aku xpkse sape2.. sape yg nk join just bgtau aku.. rasanya aku nk bwk 1 team je tp kalo bleh wat 2 team so aku bwk je la 2 team atau lebih..

kol 1224..dah ckp 7 orang..
aku,
eky,
akem,
cyba,
anne,
usna,
cik yam..

td ada syukur bgtau dia nk join..so aku xkisah nk buat lg satu team..cpt2 sape lagi nk join..bgtau kt kwn2 yg xblogging..

kalo ada bdak2 lain yg nk msuk tournament ni bleh bgtau aku..call me 0197747470..

22 respon baek punya:

dzulhakim baharom said...

aku join.

tapi dengan syarat kau bagi dulu 10 reason blog aku takde dlm blogroll kau.

haha

muszt said...

dah ada 3 org..

sori la aku br tukar template.. dah ada dah...hehehe..

dzulhakim baharom said...

siapa lagi sorang?
eky ke?

ajak je budak perempuan kelas kita
hehe

muszt said...

yup aku, eky, n hakim skrg yg dah confirm..

ajakan terbuka kpd semua.. takut2 nanti ada yg serba salah plak kalo aku ajak.. so kalo nk join cpt2 bgtau..

muszt said...

stakat ini... dah 4 orang dah confirm..

aku
eky
akem
hadi

tinggal lagi 3....

muszt said...

stakat ni..dah ada 5 orang..

aku
eky
akem
hadi
cyba

tinggal lagi 2...

muszt said...

dah ckp 7 orang..

aku
eky
akem
hadi
cyba
usna
anne

ckp sudahhhh...

shyna said...

tlbey sorg la tue...usna wakil tuk dua org...hahaha

muszt said...

shyna,
mananyer dua org plak...
ingat acara mkn2 ker bleh jd 2 orang...
ni adalah latihan jgak utk menguatkan badan bila kena tembak...
silap2 kena tembak bleh trus slim...
mana tau...

shyna said...

aku tak mau jd simpanan...

muszt said...

hahaha...baiklah...ko jd pemain utama...barisan hadapan sekali..

shyna said...

janji mst dikota.....=p

mus@akim said...

hahaha..sungguh2 nmpk..baiklah...

ain said...

bilakah latihannya?bilakah perlu bayarnye?

ain said...

Mus, dakota fanning jd Jane dlm New Moon

mus@akim said...

latihan akan dibincangkan kemudian..esok aku akan buat collection duit ea... get ready ever1...

dakota fanning jd jane... wah bestnyer.. jane tu cmne ea wataknyer.. lupa sudah..

mus@akim said...

update terkini,
hadi dah withdraw dari team..
so kosong lagi 1...
spe nk join?????

dzulhakim baharom said...

cis adi
sudah mati ditembak sebelum berjuang
cis adi

mus@akim said...

hahahaha...
dah kena tembak ke..
nape ko x backup hakim..

mus@akim said...

welcome to our new comrad..
memperkenalkan...cik yam!!!!!

dzulhakim baharom said...

err mus,
adakah nama team kita "bunga2 troopers"?

ai..

mus@akim said...

bukan bunga2..
tp serikandi troopers..

adoyai...dah pupus kaum adam yang nk main paintball...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...