Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Wednesday, April 22, 2009

ApaSudahJadiDenganAku

salamun alaik,
sejak dua tiga hari ini aku mcm pelik jer dengan diri aku sendiri....kesibukan merencana pelbagai jadual harian tidak menghalang aku dari membuat satu benda...boleh dikatakan masa terluang aku sering aku begini...menghadap laptop...then click mozilla firefox...then automatic kuar blog aku sbb dah jd homepage aku...lps tu aku bisa mengadap blog aku ni berminit2 lamanya...aku sudah tidak busan....aku pingin post entry yang baru pada tiap detik...aku dambakan comment yang mengancam dari kwn2...aku asyik duk perati jer brapa orang online n brapa orang dah masuk blog aku...aku duk tgk jer entry2 terbaru dr kwn2 yg ada dlm blogroll aku...mcm2 smpi aku jd khayal....aku seperti berada dalam satu keadaan yang mana aku rasa aku boleh katakan aku sudah GILA BLOGGING....hahahahaha

9 respon baek punya:

Cik Seri said...
This comment has been removed by the author.
dzulhakim baharom said...

assignment dah siap?

ahaha

mus@akim said...

hahahahaha....asgmt itu sudah hilang dari kamus hidupku..

FarhahNur said...

wah wah.
Dengan itu, saya menganugerahkan, status Married kepada anda!
Married to blog!hehe
ha.patut kene cipta status kan?
kalo aku,status aku dengan blog aku mungkin 'it's complicated but im happy' kot..hehehe

lavender_purple said...

huhu..
tu la pasal..
same cm ko la mus..sehari dua ni jd cm gian lak nk post ape2 je..tp ak leh conrol lg la..xcam ko lg la gila blogging..ak xpe esemen dh settle..ni pun xde class..lalala

mus@akim said...

FarhahNur,
ada ea status cmtu...heh heh...bleh la...married to blog ea...tp aku juga bleh di kira sbgi married to paintball, married to rumah sukan... byk tu...cmne???

Lavender_purple,
aku tinggal lagi satu asgmt jer...mlm ni bleh siap kot..td dah kena warning ngan ain..haahahaha..rileks la..dlm klas jasad jer skrg yg ada...kepala dah ke mana2...tambah wat masa skrg deskmate aku hakim..lagi la haru..duk blakang plak tu..isk isk isk...

ain said...

haha..aku warning kah?kui2

F. Hanim M. said...

nant aku cipta 1 award khas utk ko ltk kt blog ko ni mus...

ko kan gila blogging?

F. Hanim M. said...

"puan praktikal"

arghhhhh..
aku bisa gila ada deskmates sprti kamu, ah kem n jul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...