Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Wednesday, April 22, 2009

HariKeduaPaintball

So hari ni 'The Troopers' sekali lagi turun men perang-perang...kali ni dengan lebey ramai lagi troopers...sbb cik yam xda so 4 orang baru masuk...mereka ialah syed, hadi, syark, n mar....tahniah kepada mereka kerana berani menyahut cabaran..nway sumaorang enjoy n dah ada sindrom gian nak men lagi...tinggal mar jer yg belum ada pingat...haha..next time la...x guna aku ckp byk..tgk jer la gmbr2...

PasukanBeraniMati


TuguNegaraTakJadi


ApoKoBondaEaJang

hehehe..begitulah seadanya..selepas ni the troopers akan berehat untuk menyediakan diri untuk tournament paintball amatur tasik idaman...semoga beroleh kejayaan la hendaknya..hehehe..sekian...

8 respon baek punya:

lavender_purple said...

tu la pasal..org len sume balik dpt pingat..aku je xdpt..huhu..nk pingat2!!tp xnk yg cam eky punye..cam k.ain ok..hehe..thanks ye..ak dh teruja sgt ngan paintball ni..dh lme nk try..tanpa segan terus ok ngan pelawaan k.ain..hehe

dzulhakim baharom said...

ehem2
pembetulan,
aku pun takde pingat sejak dua hari

tapi kena tepat kat kepala ada laa

HOI, SIAPA YANG TEMBAK KAT KEPALA AKU NI HAH??

F. Hanim M. said...

ehemmm...

maaf..
sy b'gegas b'sama PGM ptg td krn ade urgent call..
PGM diperlukan di tmpt lain..

segala kesulitan harap dimaafkan..

next time aku join kegilaan paintballing kamu ya..

mus@akim said...

lavender_purple,
hahaha..jenis pingat xbleh dipilih..ok nasib la sape dapat pingat yg mana...harap redha jer la jenis pingat yg akan korg dpt..so next time ko kena pasrah je kalo dpt ape2 pingat pun...next time aku akan MAKE SURE ko dapat pingat....

dzulhakimbaharom,
tu nama dia pingat AGUNG...xramai yg dapat tu..so ko kira bertuah la..sape tembak ko ea...lain kali apa kata ko tanya pallet yg kena kat kepala ko dari marker sape dia dtg..hahahaha...

F. Hanim M,
xpe2...cuma sedikit kekalutan td..tp ok jer..next time yaa..

ain said...

hoho..dua hr bermain,dua2 hr dpt pingat even aku duk nyorok blakang bunkers tuh jer..hehe..

dark_eky said...

hohoho..
aku la yg racun marr arie tue..
time jmpe kt psr lpas men..
wakaka..=P
nnt aku ks pingat ekk..
muahaha
^_^

mus@akim said...

ain,
tahniah2 anne,
ko troopers paling cemerlang la ni,
nmpknya bunker tu xbrp mesra ngan ko.

dark_eky,
well done eky,
hahahaha....tp br sorg ko racun,
gandakan lagi usaha anda...
kita nk form kelab ni...
kena lagi ramai ni...

sHaRk jer.... said...

hehehe...OKEH!!!!oi reramai lpas nie!!!heheheh....kene ajak aku tau....pnat aku jdk manager korg hari tuh..
xp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...