Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Monday, February 2, 2009

exhausted...

hari ni hanim ckp Pn CT tanda kosong kat kehadiran aku..hahaha..nak wat cmner kaki aku rasa mcm ada batu je nak melangkah ke perhimpunan pagi ni...walaupun aku bgn subuh awal hari ni siap sempat berjemaah lagi kat masjid tp aku memilih utk tido jer lps tu sbb kaki aku menggeletar lain mcm jer...hahaha..alih2 aku terpaksa bgn jugak g kelas sbb elektrik xda kat blok menyebabkan bilikku sudah tidak kondusif lagi..tp sampai je kat klas kejap jer bdak2 ni dah chan siow lin sbb elektrik dah ada kat blok balik..hampesss...

meraban plak intro aku...weekend yang baru lps ni rasa mcm kejap jer..best jugak sekali2 mcm ni...dapat kuar bersama2 komrad(bak kata syed la) kat tempat yang jauh dari orang lain..xda sembang psl assignment, xda cite psl thesis, xda cita psl klas....suma psl benda happening jer...dah dkt nak grad ni rasa mcm xsyok plak kalo xda pape benda yang dapat dikenang pabila nanti dah tua2...hehehe...

papepun tahniah la kps ketua kelas hakim atas keberjayaan anda menganjurkan aktiviti ni...cuma keris taming sari tu kita xdpt naek lagi...geram plak aku tgk..mcm best...rasa mcm menara tu sempat kot masuk dlm mimpi aku malam td...ngeh ngeh....

then..trima kasih kepada semua kwn2...it's great actually to be among u all...

6 respon baek punya:

Dzulhakim Baharom said...

thanks jugak sbb sokong dan beri komitmen.

sangat seronok dan terharu tengok semua seronok.

muszt said...

sure sokong punya akem..ko jgn riso la..lps ni kita berentap dlm kejohanan badminton All-pra

F. Hanim M. said...

mmg pnat la...
kena pnjt gunung ledang tu...
turun..
seb baik kete i auto...ahak..

muszt said...

cmner akem dialog hanim tu.."bodoh!!!sape nak drive keta aku???"....

Dzulhakim Baharom said...

haha. betul la tu mus

sHaRk jer.... said...

hahahah...dialog emas anim....
dialog akim xnak????
"penat a...balok!!!"
xp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...