Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Tuesday, April 21, 2009

Sesi Latihan Paintball 1

smlm ada kesilapan teknikal so gmbr kecik n xclear..so aku dah betulkan...senang sket mata aku yg dah rabun ni nak tgk...hehehehehe..











Semua gambar2 ini ditangkap sebelum bermain paintball..sayang xda gambar masa main...gila best siottt...aku kena tembak ngan eky kat perut...warghhh..sakit bangat...tapi aku xsengaja tembak awek aku kat peha dia..oucchhhh...sori..

12 respon baek punya:

dark_eky said...

igt ape brader tue ckp..
men paintball bkan sorg2..
org bole tmbk ko..
ko pn bole tmbk org..
muahaha..=D
so bler nk men tmbk2 lg nie??
^_^

dzulhakim baharom said...

aku tembak mulut kak ain

selamba je

ala2 penembak tepat

cyba_qema said...

buat baik d balas baik..
buat jahat kene la balik..
padan muke dh lebam..hehe

mus@akim said...

dark_eky,
bz la plak mggu ni..
tgk la cmne..

dzulhakim baharom,
kesian anne..makan pallet dia..mcm ikan flower horn...

cyba_qema,
pandai berpantun ea...tu la..niat jahat nk belasah abg u..last kena blasah ngan abg u balik..

cyba_qema said...

eleh..saje bg pluang..tu nasib baik je tu td..
klu tak mmg u dah selamat kene mandi pallet td..
perang baru bermula......

ain said...

ceh..di mana gambarku..huh..esok jomla training lg..

mus@akim said...

cyba_qema,
haahahaha...yeah yeah...mari kita berperang...

ain,
mau lagikah..gambarmu sudah ku masukkan...

dzulhakim baharom said...

mula2 aku tengok takde gambar aku

kemudian aku tengok ada gambar aku

mus@akim said...

dzulhakim baharom,
utk mengelak komen seperti anne...maka aku sbgi pengasas team the troopers edisi paintball merasakan adalah wajar untuk meletakkan semua troopers dalam blog aku...hahahaha...

FarhahNur said...

gambar aku pun takde??
takpe.takpe.
oo.mentang2 aku tak bertopeng smart seperti korang.
takpe.aku akan pakai topeng Spiderman nanti.akan ku snap dan suh kau letak jugak!

mus@akim said...

FarhahNur,
spiderman pun bleh la....bleh ktorg laukkan ko..hahahaha...ok troopers..our target today is spiderman yg ada cengkerang...

FarhahNur said...

amboi2..
tak takot.
nye nye nye nye nye!
aku kn ada cengkerang,siap ade spider web lagi,skali aku 'jala' korang suma,bwk pi juai kat bundle,6 sepluh inggit.hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...