Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Monday, April 19, 2010

my new baby




assalamualaikum dan salam sejahtera..








di sini saya menayangkan dgn bangganya baby saya yang terbaru.. walapun lebih gagah dan tegap namun ADT tetap di hati kerana jasanya tidak terkira banyaknya.. hehe..

toyota land cruiser 2


8 respon baek punya:

F. Hanim M. said...

ehem...
next time bila aku singgah telupid bole la roger2 nk naik land cruiser.. =)

student said...

ni buat aku makin bersemangat nak ke tempat ko ni mus..hehe

cyba_qema said...

dh ade bby bru..huhuhu

mus@akim said...

@hanim.. anytime je weh. gtau je.. aku br tau dari tempat aku ke keningau xsmpi 3 jam.. ada short cut.. hehe
@syuk.. u r most welcome here..
@qema.. dis thing is nothing when compare to u..

shyna said...

ADT ttp dihati ..hehe

odette said...

waa, 'handsome' lh baby br ko tu mus, tp aku still rindu kat ADT lh, huhu,,

dzulhakim baharom said...

ADT dan JHH jasamu dikenang

mus@akim said...

@husna n odet.. of course la bcoz u all kan prnh bwk ADT,, hehe
@hakim.. betul2.. lgi satu tu aku lupa no plat dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...