Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Wednesday, May 13, 2009

Permainan Catur Bestari

salam...

Aku suka kepada permainan yang baru.. bulan lepas je aku n brapa org geng aku men paintball.. suma hepy men.. at least dapat la pengalaman baru... so hari ni aku nk announce satu lagi penemuan baru.. ni aku discover ngan cyba a.k.a awek aku.. hehe...

so permainan ni namanya 'CATUR BESTARI'...aku xsure sgt cmne game ni tp lebey kurang mcm monopoli la.. so cmne aku jmpe game ni??...sumanya bermula dari MIHAS la...JCORP ada buat pameran psl game ni n aku trus teruja bila dgr penerangan dari kak rosita psl game ni... bertambah teruja ialah company ni ada ORGANIZE TOURNAMENT ANTARA IPT...nampak mcm permainan budak2 tp macam serius n meriah jer... hadiah kereta saga n motor modenas beb...

so aku n cyba dah laburkan rm80 utk beli satu set...ktorg x test lagi game ni..at least kena ada 6 orang kalo nak men..sorg jd banker n lima orang player... aku nk ajak sape2 yg berminat nak men... tp xsure la bila... tp ni bergantung la..skrg pun masing2 busy study kan..heh heh heh...

so brapa hari lps kak rosita tu msg aku..dia bgtau tournament thn ni blan 7.. so dorg nak dtg bg penerangan psl game ni kat sape2 yg berminat nk tau psl game ni...aku xtau cmne.. at least kena la ramai jgak..br berbaloi dorg nk dtg..kalo stakat 4 5 org buat bazir duit minyak keta jer...so ada cadangan????

utk x tmbh blur kat sape2 yg xtau psl game ni..bleh dtg bilik aku tgk box dia yg msih xbukak lagi...n aku upload gmbr dia neh...so papehal just let me know k...



aku rasa best la men game ni..ape kata korang???

4 respon baek punya:

ain said...

macam menarik..
tp aku br hr tuh nak tny, bile nak wat the troopers reunion..nampaknye captain dah ade minat baru..patotle captain lupe..isk3..sedih..

mus@akim said...

memang menarik...
alamak bukan lupa la anne..
tp lately i bz sket..
cmne ni ea... ada cdgn ke bila nk buat reunion ni...next week la ea..
i try get feedback dari troopers yg lain...sori ain..

ain said...

sy nak men paintballl...

student said...

catur bestari ni adaptasi drpd board game cashflow tp dibuat tuk versi Msia lar..

mmg mantap gak same nih, tuk pupuk minat bisnes..

erk, mus aku nak main...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...