Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Tuesday, January 20, 2009

ekspresi diri

mcm x percaya je hari ni aku karoke jugak..hehehe..cubaan kalo ke2 akem ajak aku akhirnya berjaya..tu pn nyaris gagal coz masa nak pergi asalnya slps asar tp lajak smpi dkt kol 6 (lps asar jugak)...sbb aku ketidoran...tp berkat usaha gigih akhirnya 6 jejaka preschool slumber je stat moto bergerak ke alamanda di kala warga ipis yg laen melangkah ke padang melakukan riadah..haahaha..

sronok sungguh rupanya..mmg sore aku xsdp tp peduli aper...aku dah bayar..haha..jerit je smpi ilang sore..nway we all njoy da evening...ntah berapa puluh lagu ktorg nyanyi..mcm2 tp sayang lagu inul je sape pun xtau..kalo x bleh aku nak goyang inul....hehehe...

then aku beli donut kat big apple...sedap lagi dari dunkin donut..hehehe...

sronok life cmni...jauh beza kalo nak dibandingkan dgn dunia aku yg lagi satu..tp xleh kira la coz dunia aku yg lagi satu mmg skrg susah tp satu hari nanti maybe dia akan memberikan aku satu kehidupan yang lebih baik..masalahnya kita ni insan biasa susah sebenarnya nak percaya kepadad benda yang xda depan mata..

13 respon baek punya:

Dzulhakim Baharom said...

cukup sebulan,
ko akan menjadi gila spt aku dan syed

muszt said...

hahaha...mcm tu kena lebih dari sbulan la..

sHaRk jer.... said...

korg mmg gle dah pon....

Dzulhakim Baharom said...

eh,kau gila shark?
bagus, mengaku juga kau akhirnya

ain said...

hehe..terlambat lak aku bc entri ko ni..so,ko ade dua dunia la neh eh mus?hehe..patotla seronok semacam pas g karaoke hr tuh..tuh belum ade aku tuh

muszt said...

ko phm2 la dunia aku anne..aku kan ada underground punyer...

Dzulhakim Baharom said...

shark pun dah menjadi gila.
kami dan lagu 'aku stacy' sebagai saksi.

muszt said...

aku pingin melihat stacy versi pra ni beraksi..hakim..nanti ko plan lagi ea..

ain said...

aku mau tgk jugakkk

muszt said...

anne...ckp jer ko nak join jugak...hehehe..jgn malu2 jgn segan2...

Dzulhakim Baharom said...

susah la nak plan semua pegi.
kejap pegi dgn org ni, org tu tak pegi.
pegi dgn org tu, org ni tak pegi.
ai..

sHaRk jer.... said...

gediks a...
korg nak tgk pasni kene baya a...
heheheheh...

Dzulhakim Baharom said...

berapa RM?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...