Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Wednesday, February 25, 2009

sori anembo...aku terlewat...


tukar2...

mmg malang la smlm sbb bila time aku nk upload gmbr jer trus DC...so xleh nk wat pape la..so hari ni aku sambung balik xtvt tag men'tag' ni..b4 thanks to anem kerana berani tag aku..so ni gmbor yg aku pilih dari cd gamba2 aku...dlm pc aku mmg xda gmbr sgt coz byk dah burn dlm cd..


akhirnya..yesss...berjaya jugak aku upload gmbr aku ni..ni gmbr yg keenam tp bukan dalam folder keenam tp ketujuh sbb yg keenam tu forlder gmbr adik aku..hahaha...so ni gmbr aku masa muda2 dengan lecturer aku Pn. Aisyah..aku br je pas lari 10km dalam larian mizuno..sape xpercaya bleh dtg kat aku aku tunjuk sijil aku..aku wat masa dlm 1jam lebih sket kot..hehehe..not bad la kan...tp syg la coz bju oren tu dah ilang ntah ke mana...sempat bertahan selama setahun je kot..aku sayang giler kat baju tu..huhuhuhu..aku masuk larian tu pun semata2 utk dpt bju tu jer pun...huhuhuhu....ok la tu aku cite psl gmbr ni...

jadi ni adalah senarai enam lagi nama yg akan meneruskan cabaran ni yg aku harap masih lagi tidak basi....hahahahaha...sori aku terlambat sedikit:

1. cyba space (my soulmate)

2. Yin Han ( groupmate)

3. Eky (rumate)

4. Syed (komradian)

5. Anembo (papermate)

6. Ashraf (tima kasih sbb tgkp gmbr aku n bg pinjam t-shirt)




4 respon baek punya:

Dzulhakim Baharom said...

mana gambarnya?

sHaRk jer.... said...

ceh!xaci....
kire bkn folder 6 nie tp dah folder 7..heheheheh....

muszt said...

heh..sori la syark..
kira aci je la..
sbb nk msuk gmbr adik aku plak..
xmacho mcm aku la..

Tengku Budiman Tengku Mohd Ali said...

nape tak tag aku pun?
huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...