Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Tuesday, October 7, 2008

hari ni hari selasa

hehehe..klaka plak aku pikir tajuk post aku...masa praktikum dulu pg2 masa perbualan pagi benda ni mesti wajib tanya..."hari ini hari aper?"...lalu murid2 pra pun menjawab siap dengan melodi sendiri lagi..."hari ini hari selasa"....hehehe...thn dpn plak aku g praktikum...eh lupa plak aku tak post pun psl praktikum..biar lah..dah menjadi sejarah dah...hari ni hari yang tenang jer..lepak jer...walaupun luaran nmpk kelam kabut tp sbnrnye rilek je...suma asgmt antor lambat coz lecturer sume ok jer..td tanya en mokhtar bila nak anta markah asgmt..dia ckp oum tak bgtau lagi...so tunggu la oum bgtau dulu....rilek r...tp pelan2 pun aku dah setel BKA and dah stat asgmt kluarga...so tak lama dah tu...aku target minggu ni jugak aku nak setelkan asgmt...sbb aku ada tesis yg tak wat analisis lagi...khamis ni ada refleksi praktikum...then yg paling aku ralat skali psl insurans ni...mana ni klien2 baru ni..apsal tak dapat ilham lagi ni..hehehe..papepun mlm ni aku nak beraya umah klien...kat BB salak tinggi...nak collect premium...k la nak beradu jap..awek pun tgh tdo...so aku kena tdo jugak la..dgn cuaca yg sejuk hingga ke tulang sumsum ni...kena tdo dgn lena ni...

1 respon baek punya:

selendangkapas said...

masa praktikum tanya juga murid "hari ni hari apa?"
sebab mudah lupa bab hari2 ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...