Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Monday, May 25, 2009

MusimPeperiksaan

minggu ni bdak2 IPGM seluruh Malaysia tgh dalam exam week..so mcm la yg kita bleh tgk..ada yang study giler2..ada yang macam giler nak study..so ni la rencahnya..mcm aku ntah la apa nak jadi..fokus makin blur...kepala makin hanyut..matlamat terasa semakin jauh..impian makin pudar..
semua benda membuat aku tidak ada motivasi utk study..mcm tu jer la aku..

2 respon baek punya:

dzulhakim baharom said...

banyak sangat benda yang ko nak buat.

kadang2 kita tak boleh paksa diri walaupun semua benda kita teruja nak buat.

ingat, kita manusia biasa yang ada had limit nya

=)

mus@akim said...

yer..trima kasih bro..slagi termampu la..thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...