Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Tuesday, May 26, 2009

TatkalaKebusananMenulisJawapan

tadi paper ke3 utk final..aku rasa ralat sket sbb ada 2 3 soklan yg aku konfius..soklan nmpk simple je tp ntah la...then yg paling ralatnya modul utk subjek ni adalah yang paling nipis tapi still konfius..compare tu subjek seni aku konfiden sket la..hehe..

tapi tu bukan persoalannya..sebab aku nk cite benda lain..tadi masa separuh jalan aku duk menulis jawapan aku henti rehat jap..penat beb menulis..tulisan dah macam ape jer..kalo sepuluh orang tulis mcm aku..aku rasa pemeriksa tu bleh naik tekanan darah tinggi dia..isk isk..so masa aku rehat2 tu aku duk memikir pasal paintball..duk kira2 sumthin..

aku rasa macam bersemangat plak pasal paintball ni..sbb aku duk memikir jugak nanti bila aku dah masuk kerja apa la benda aku nak buat utk kekal hidup aktif ni..nak main bola jer susah jgak sbb kalo xkonsisten turun padang memang pancit la..skrg pun dah nmpk kepancitan..belum buncit lagi dah pancit..hahaha..nk men olahraga lagi la minta maaf..harapkan kagum jer la..ni kagum dah xda cmne...

so aku pernah pikir nak main bowling..memang kos mahal..tp macam best..tp lama2 aku rasa busan sbb mcm xda improve...then boring...ntah la cmne nk ckp tp boring la..then aku rasa paintball ok la..sbb yang penting aku rasa aku bleh ajak member2 lain utk join sbb dia xperlukan sgt skill yang hebat..kalo ko berani jer dah ckp...hehehe..then benda ni serunuk aper...

so aku mula memikir utk serius..sbb kalo stakat nak main saja2 jer baik xyah sbb bukan murah beb..so aku rasa alang2 dah jumpa lubang baik punya aku nk ajak geng the troopers join league..bestnyer league ni open to public yang tahu benda ni...tapi yang menjadi masalahnya biasa la..kos nyer bleh tahan la...tapi aku dgr abg fadli pengurus paintball tasik idaman sembang2 smlm dorg bakal dapat sumthin yang bleh bwk team2 bwh kelab dorg msuk tournament..so maybe kalo team the troopers diterima masuk dalam kelab ni maybe kita bleh tumpang sekaki la..hehehe..tapi benda tu tak confirm lagi la...

so perancangan aku kalo bleh paling lewat tahun dpn team the troopers bleh join la league..xsusah rasa kalo nak kumpul semua..jangan aku posting sabah srwk sudah la..jadi kerja plak aku nak beli tiket kapal terbang nak main paintball...hehehe...so tu jer la..tadi aku kira2 kalo nak masuk league team kena ada at least rm2500 la siap ngan penginapan dan main la..makan sendiri n transport kongsi2..tu kalo masuk divisyen 4..kalo masuk divisyen 3 abg fadli ckp dorg spend lebey kurang rm7000++..perghh...mencabar betul...

apepun aku harap team the troopers akan join kejohanan paintball tasik idaman 2009 bulan 7 ni..walaupun aku xda..kalo bleh bwk 2 team lagi best..hehe..

ok la..bye2..

6 respon baek punya:

sHaRk jer.... said...

ceh...camne penilaian leh msk kat paintball lak nie...
jauh tol sesat....
tp kalo ko pi sbh swak kan...
ko xyah a men paintbal...
ko leh men sumpit lak ape...
hehehheheh....

ain said...

owh..patotla dah sumbung ngan aku skang..die dh masuk team pros..xpe2..

mus@akim said...

syark,
aku sumpit ko dulu..hahaha...

ain,
mana ada sumbung la anne...cuma sudah tak tak jmpa ko..time exam ko kuar awal sgt..haha...eky ajak join tgk wayang skali pun xnk..ko yg sumbung...huhu

dzulhakim baharom said...

ok set

aku posting dalam semenanjung

mus@akim said...

hakim,
moga begitulah hendaknya...meh kita doakan syark posting ke sabah n srwk..kesian dia xprnh g jauh..asyik dekat ngan umah jer..then bleh la dia blaja sumpit menyumpit..

dzulhakim baharom said...

amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...