Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Thursday, October 6, 2011

Masaum

Assalamualaikum,

Sejak dua menjak ni internet macam merajuk dengan kami.



Dari pagi sampai ke malam, merajuk tak sudah2.

Puas kena pujuk tapi tak makan juga.




bosan,

bosan,

bosan,



Lama2 fed-up kami beralih kepada benda yang lebih happening.



Baru2 ni ada ckgu2 sekolah beli pukat. Kalau menjala di sini dipanggil merambat. Heh takde hasil pun. Dapat la dua tiga orang putera duyung.




heh, jangan pandang sebelah mata. Cikgu masaum ada dua biji perahu. Untuk memancing dan waktu kecemasan. Ni salah satu bot dah berwarna putih dah.



heh, ni kawan pandalela sedang melakukan aksi beliau di sukan olimpik baru2 ni. Berjaya mendapat emas tapi sebab china tak puas hati, dia alter keputusan dan hantar pulang atlet ni terus ke malaysia. 


Tapi sekarang tak boleh dah sebab air sudah pasang. Macam hujan di hulu. Bahaya.


Sekian, Ni entri semalam tapi kena tunggu gambar kena edit dulu. hehe.

2 respon baek punya:

dzulhakim baharom said...

haa yang ni pun ada 'heh'

Ibnu Ahmad said...

heh dah masuk dlm kamus dh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...