Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Saturday, January 16, 2010

me @ SK Mesaum 3

assalamualaikum dan salam sejahtera..

aku nak update lgi bbrapa kes yang agak best.. hehe

#5
dialog antara aku, si mantan dan si ahmad.. " fuh banyak betul ikan..ikan apa ni??".. "haaa.. cuba ko teka mus.."... dengan pengetahuan terhad aku pasal ikan " ikan lampam..." ..."hahaah.. ko pegang ikan ni.. lembut kan.."..."ikan baung"... "haha.. ikan ni masa banjir memang melambak la"..."ikan ape???"... "ni kalau kat cni nama dia ikan mungkok"..."ikan mungkok!!!!!.. xpernah dgr pn"...si ahmad (berasal dari penang) berkata "aku mai cni br jumpa ikan ni.. rasa dia not bad la. mcm ikan keli gak..".... hahaha... aku mse ikan tu honestly mcm nak terkeluar balik tp lme2 sedap jdinya.. sayang perut dah kenyang masa tu.. ratah ikan mungkok je smlm...

#6
smlm aku ditunjukkan oleh cikgu jijo psl senapang angin beliau.. hehe.. utk memburu burung punai.. haha.. jgn pikir lain ya.. buatan indonesia.. bleh ditempah begitu saja.. siap ada binokular lgi.. yeke tu nama da.. haha.. sori la kalo ada yg mnta gmbr sbb top secret beb..

#7
kelas praku bocor lgi gara2 hujan lebat sejak beberapa hari ni.. huhu.. kesian aku..

#8
aku rsa mcm nak g melefon je hari ni.. nak menelefon kena travel ngan mto slama lbih kurang 10 minit meredah bukit.. kalau jln kaki mahu dkt stgh jam.. hehe.. berkeringat la jugak..

sori la.. sgt tidak ada mood nak tgkp n upload gmbr..

sekian saja utk hari ni.. hehe

3 respon baek punya:

F. Hanim M. said...

aku nak menelefon kena naik 4wd 2jam lebih pi pekan bayar 60 pegi balik.haihhhh...sedih sungguh..

byk2 bersabar...kita sama2 susah..

shyna said...

wah..bnyk aktiviti muz buat..
bgs slalu update blog..
aku ja tak sempat nk bc..
tkcare yea...

mus@akim said...

hanim.. xbli atur lgi ke??

usna. xbyk pun.. byk lepak2 smbg2 ngan bdak2.. rjin2 la trun pekan.. cni hari2 bleh on9.. just laptop aku rosak.. ni pun guna laptop mbr..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...