Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Sunday, November 14, 2010

Lawatan Sambil Belajar SK Masaum ke Sandakan


assalamualaikum dan salam sejahtera..

biarlah gambar pula berbicara..


semua kusyuk tgk orang utan.. tapi mcm orang utan plak yg tgk kami.. haha



aku dan ahli rombongan tggu lunch hour orang utan sepilok..


melepak di tepi pantai batu sapi.. di belakang adalah transport sepanjang lawatan.. mine is in red.. hehe.. sronok bdak2 ni dapat mndi laut

gb tegur aku "tinggi betul ko lompat"... mmg jdi fevret aku tangkap gmbr lompat2.. sejak aku ajak geng2 ckgu ni men loncak2.. dah jdi wajib plak kami loncak2 smbl tangkap gmbr..

di sepilok.. wpun dah dkt setahun aku ulang alik ke sandakan ni la pertama kali aku g sepilok.. nasib baik ada lawatan.. kalau x xtau la..

tu saja kot.. banyak lgi tempat kami pergi.. sbnrnya lwtn ni utk belanja dan meraikan ahli rombongan (sebenarnya atlet sk masaum) yang telah jadi johan msszp.. so tahniah..

sori gmbr terabur..

sekian wassalam..

2 respon baek punya:

F. Hanim M. said...

org lawas pun dh lame smpai sepilok.
hihihi

mus@akim said...

tu la psl.. tp kalau saje2 pergi aku rse mcm bosan jgk tgk orang utan jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...