Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Thursday, August 14, 2014

Kenang

Assalamualaikum,

Teringat dulu - dulu masa aktif dalam blog, kawan sebelah bilik pun boleh bersembang dengan komen. Sekejap sekejap update. Masa tu kurang lagi dengan fb.

Nampak FB dah ambil alih peranan blog. Tapi ringkas sangat FB. Kurang kreatif.

Bila duk saja memang teringat. Kadang - kadang teringin nak balik semula.


Hidup macam ni la. Sekali sekala duduk mengenang cerita dulu.


Macam - macam.

1 respon baek punya:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...