Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Friday, September 18, 2009

assalamualaikum dan salam sejahtera...

pagi ni aku rasa pingin skali nak menulis.. memang aku jarang skali menulis.. mungkin faktor teman2 yg lebih gemar untuk berfacebooking... sambil bermain farmville.. menternak dan menanam tumbuh2an... mmg asyik dengan karenah online video game ni.. rasa mcm tak sedar masa berlalu.. ngantuk pn sanggup ditahan.. kalau la aku bleh applykan kepada sesuatu yang boleh memberikan pahala kan bagus... huh..

akhirnya aku tidur jua malam di asrama... lama rasanya roomate aku tido sorg2.. rasanya dia xkisah pn.. haha.. tapi kptsn utk patah balik duduk dlm asrama berat rasanya.. kalau tak kerna faktor housemate lari sure aku stay lagi kat sana.. x daya rasanya nk menanggung sewa rumah sorg2.. so ada baiknya aku berangkat masuk ke hostel yang sewanya sudah aku langsaikan sampai bulan 12.. penat mengemas dan membasuh baju kotor x hilang.. tp ku gagahkan jgak menulis entry akhir sblm raya ni...

sunyi sepi hostel... rasanya lebih 90% dah balik or dlm perjalanan balik kampung... memang ghairah betul.. harapnya balik la kerana hendak balik dan bukan kerna hendak keluar dari sini.. hehe.. raya kali ke 24 aku rasa...

kemungkinan ahad ni raya... seperti sebelum2nya aku akan beraya di gerik perak... hmmm.. bila la nak beraya tempat orang ea... sabar jer la.. insyaAllah...

selamat hari raya aidil fitri... mohon maaf atas salah silap.. aku insan yang lemah memang tak terlepas dari membuat silap.. aku juga memaafkan segala salah silap kwn2.. sama2 a kita memaafkan sesama kita... tak kita bila2 pn.. senang hati berjumpa orang tanpa perlu mengingat salah mereka pada kita.. tp segan la kalo kita buat salah pada kwn2.. then xyah la buat lagi...

cuba meniru gaya mamat khalid.. thanks hakim..

3 respon baek punya:

ainko said...

selamat hari raya mus..jemput dtg chenor

FarhahNur said...

Salam raye..takpe2,kita manusia,tak lekang dari salah silap,sama la yg duk type nie pun..hihi.yg penting,jgn ulang benda yg sama dan kita sedar salah kita..selamat main meriam ;)

mus@akim said...

anne, wt la kndri khwn ko.. Mmg aku dtg pnya..
Paah.. Thanks.. Hehe.. Slamat main bazooka.. Har har har..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...