Subscribe:

Pages


Bacalah Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Wednesday, December 23, 2009

sudah ketahuan..

assalamualaikum dan salam sejahtera...

memang cepat berita berlalu.. aku dapat tahu posting ke sabah pgi tadi selepas baru balik dari mendirikan tiang pagar kandang lembu ayah aku.. kwn baik aku yb call.. mmg dia ditugaskan utk mengecek nama aku kat kpm..

kemudian tidak lama kemudian aku dpt msg dari husna nak confirmkan aku dapat sabah ke x? xdapat nak reply sbb hp msuk air.. kemudia tidak lama kemudian dapat lgi msg dari klasmate.. tahniah bunyinyer..(ikhlas ke weh???)...

kemudian petangnya aku ke cc utk melaksanakan tugas sebagai ejen yang berdedikasi.. membayar premium klien.. check fb.. check blog.. mak aih.. beritanya sudah tersebar seantaro troopers tanpa aku perlu berbuat apa2.. begitu pantas dan laju dan cekap.. haha... mmg sangat efisien.. mmg sangat swasta.. kalao government mmg slow..

papepun.. aku ok jer.. just nak cite jer..

dengan ini secara rasminya aku ingin memaklumkan kepada kwn2 yang membaca blog aku ni.. aku dapat posting SABAH... happy of course.. sbb mmg aku nk pergi.. haha..

ok la.. jumpa di sana yer.. sekian..

7 respon baek punya:

F. Hanim M. said...

kat umah ni mmg la pantas & cekap..
nnt xtau la kat sane camner..

odette said...

yea..kite semua ni mmg cpt, maklumat di hujung jari, hahaha...mus, cpt booking tiket blk semenanjung cuti bln 3 tau..g umah aku, hehehe....

mus@akim said...

hanim, tu la.. Ntah2 lgsg xda.. Haha..

Odet, bln 3 ke???.. Mak aih.. Cpt btul.. Pape anta kad dlu ea..

mus@akim said...

hanim, tu la.. Ntah2 lgsg xda.. Haha..

Odet, bln 3 ke???.. Mak aih.. Cpt btul.. Pape anta kad dlu ea..

odette said...

mus, mestilah....aku kn update, hahaha.....

dzhakim said...

ko bole buat team paintball dgn mar, eky, adi, budi..

munsif pun ok jugak..

Mustakim Ahmad said...

Salam, just searching around my queries. Found u. We have same name, same profession. Actually, saya pun baru posting bulan 10 tahun ini juga. Salam perkenalan. BTW, course apa?saya KH..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...